Johnny Cash: the man and the music

Johnny Cash: the man and the music

Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. De productie ‘Johnny Cash, The Man and The Music’ brengt die twee werelden samen in een cultureel verantwoorde avond.

Voor de muziek zorgt Ride This Train, een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. Uiteraard passeren alle hits van Johnny Cash want zoals hij het zelf zei: ‘Er is maar één ding beter dan een hit van Johnny Cash en dat is een verzameling hits van Johnny Cash.’ Maar naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt acteur Dominique Van Malder (Radio Gaga, Studio Orka) voor extra spelplezier, voor passie, humor en plezante informatie. Dominique Van Malder speelt Johnny Cash. Nee, hij IS Johnny Cash. Hij raast door tientallen prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragische passages uit een gekweld bestaan.

Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt hij u mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash.

Wanneer?

Datum Uren
16-03-2019 van 20:30 tot 23:00

Waar?

CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt

Prijs


Basistarief: € 15
Abo/-26/+55: € 12

 

Contact