Toverpelt familienamiddag

Toverpelt familienamiddag

Na het succes van het Fieperdepiep Festival gaan we ook dit jaar samenwerken met de mensen die samen met ons dat festival in elkaar hebben gestoken. Als thema kiezen we dit jaar: Het kabouterbos.

In de foyer van het theater worden de kinderen en hun ouders warm onthaald in het Kabouterbos. Dat staat vol rood met wit gestipte paddenstoelen en de kinderen kunnen er spelen met natuurlijke materialen. Naast spelen in het kabouterbos kan je ook gaan kijken naar twee kleine voorstellingen en één grotere voorstelling.

 


PROGRAMMA:


14.00-17.00 uur                     Het kabouterbos (foyer)
Het Kabouterbos staat vol rood-met-wit gestipte paddenstoelen. De kinderen mogen de Kabouters helpen met hun dagelijkse taken zoals hout sprokkelen, blaadjes verzamelen boeketjes maken en het grind harken. Maar ze leren ook alle klusjes die kabouters zo graag voor de mensen opknappen zoals de was ophangen, soep koken en het stoepje vegen.

 

14.00-14.35 uur                    Voorstelling ‘Dikkie Dik en de taart’ (De Zinne, vanaf  2 jaar)

Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik.

 

15.00-15.50 uur                    Voorstelling ‘Daar komen de dieren’ (De Zinne, 2 tot 7 jaar)

Een avontuurlijke reis door de wildernis op zoek naar jonge dieren met hun ouders. Groots geprojecteerde beelden en vrolijke, ontroerende liedjes brengen de wereld van de wilde dieren op bijzondere wijze tot leven.

16.00-16.35 uur                     Voorstelling ‘Dikkie Dik en de taart’
(De Zinne, vanaf 2 jaar)

14.00-15.45 uur:                   Workshop Benjamin Leroy:‘De jacht op de sabeltandtijger’ (+8 jaar)

Kinderen kunnen een zelfportret maken als prehistorische mens. Ze gaan op een groot blad liggen en trekken hun contouren en vullen het portret helemaal in. Benjamin laat een hoop trucjes zien om bv dierenvel weer te geven op een snelle manier. Aan het eind kunnen ze er nog achtergrond bij verzinnen.

 


Wanneer?

Waar?

CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt

Prijs


Basis: € 9

Abonnement/-26/+55: € 6

 


Organisatie

CC Palethe

Contact