50 jaar Neil Young (try-out) (UITVERKOCHT!)

50 jaar Neil Young (try-out)  (UITVERKOCHT!)

Wie heeft er op de festivalterreinen van zijn of haar jeugd niet luidkeels meegebruld met ‘Keep on rockin’ in the free world’ van Neil Young? Het is moeilijk te geloven dat deze song al bijna dertig jaar oud is. En nog moeilijker is het voor te stellen dat Neil Young toen reeds een oude rot in het vak was die twintig jaar daarvoor al afscheid had genomen van Buffalo Springfield, de groep die hem de eerste roem bracht.

Want al vijftig jaar lang houdt Neil Young zich gemakkelijk staande tussen het jonge geweld. Of het nu met zijn wapenbroeders Crosby, Stills en Nash is of als soloartiest: Neil Young blijft altijd relevant. ‘The needle and the damage done’, ‘Heart of gold’, ‘Harvest’: het zijn gebeeldhouwde songs die de soundtrack van ons bestaan vormen.

Bezetting: Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs, zang en gitaar), Bjorn Eriksson (zang en gitaar), Guy Swinnen (zang en gitaar), Patrick Riguelle (zang en gitaar), Axl Peleman (zang en bas), Piet De Pessemier (Mad About Mountains, zang en gitaar), Ron Reuman (drums), Jan Hautekiet (keys).

Wanneer?

Datum Uren
15-11-2018 van 20:30 tot 22:30

Waar?

CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt

Prijs

Deze voorstelling is reeds volledig uitverkocht!

Contact