'Balzaal der gebroken harten' krijgt nieuwe datum

'Balzaal der gebroken harten' krijgt nieuwe datum
05-12-2013

De reeds uitverkochte voorstelling ‘Balzaal der gebroken harten’ met Guido Belcanto en Tine Embrechts, voorzien in het jaarprogramma 2013-2014 van CC Palethe, is verplaatst naar donderdag 3 april 2014 om 20.30 uur. Op 1 maart, de eerder voorziene datum van de voorstelling, is Tine Embrechts helaas verhinderd door opnames voor ‘Sterren op de Dansvloer’.

 

Alle mensen die een kaartje hadden gekocht voor de voorstelling, kregen de afgelopen dagen een infobrief van het CC in de brievenbus. CC Palethe vraagt aan haar klanten om  uiterlijk op 18 december te laten weten of men aanwezig kan zijn op de nieuwe datum. Klanten voor wie 3 april niet past, krijgen uiteraard het bedrag van de betaalde tickets terugbetaald. Voor wie de terugbetaling via overschrijving wil laten verlopen, vraag Palethe om tegen dan ook hun rekeningnummer te bezorgen.

 

Klanten die aanwezig kunnen zijn op de nieuwe datum krijgen hun nieuwe toegangskaarten na 18 december per post opgestuurd. Uiteraard kan u ook steeds zelf langs komen aan de balie van CC Palethe om uw aanwezigheid te bevestigen en de nieuwe kaarten te komen afhalen.

 

Na 18 december worden eventuele vrijgekomen plaatsen voor de nieuwe datum weer op de markt gebracht. Geïnteresseerden kunnen hiervoor vanaf dan terecht bij de balie van CC Palethe (011/64 59 52, reservaties@palethe.be).

Terug naar het overzicht